Tuesday, January 19, 2010

Countdown Futsal Tournament

Hi, di bawah ni aku masukkan list pasukan yang bertanding serta jadual pada 23 Januari 2010 nanti. Di sini juga aku masukkan beberapa gambar berkenaan dengan persiapan beberapa pasukan untuk pertandingan ini.


Apa yang mengecewakan aku adalah kehilangan seorang daripada ahli pasukan aku iaitu Azlan atas sebab peribadi. Kami terpaksa akur kerana Azlan perlu bersama keluarganya pada waktu itu. Kami merelakan penarikkan dirinya dengan rasa hormat.

Memandangkan dia terpaksa menarik diri di minggu terakhir ini, kami mendapat bantuan dari Abu untuk menggantikan tempatnya.


1. Senarai pasukan lelaki dan wanita.
LIST OF GROUP
Male Group

Female Group

2. Jadual perlawanan.
SCHEDULE & RESULT
Group A Result

Group B Result

Group C Result

Group D Result


3. Persiapan dan latihan pasukan-pasukan bertanding.


Latihan 2 pasukan wanita CLP di Tonga De Futsal.

Perbincangan stategi pasukan wanita CLP (2 hari sebelum game).



3 Komen:

Anonymous said...

ape motif ko letak gambar pelakon ayat-ayat cinta kat blog ko ni? cari isteri macam tu ke? aku banyak kawan-kawan berpurdah ni kalau ko nak...nak aku recommend ke?

Alfreedino Ahmad said...

takder aper lah...saje je letak sbb dia comel...nanti aku tukar2 lah gmbr tu yer...klu nak kenalkn kwn2 pn ok, boleh tambah kenalan...

Dyea said...

adam napa gambar kita tak ada ni....huh...marah nih!!!